logo

Autor

Treść

Domek

01.08.2006, 19:00

ArenaNet, wraz z wydawcą - firmą NCsoft, zapowiedziała dziś prawdziwą gratkę dla wszystkich oczekujących na kolejny rozdział Guild Wars. Już we wrześniu pojawi się w sklepach specjalny przedpremierowy Bonus Pack, w skład którego wejdą wyjątkowe dodatki dla aktualnych i przyszłych fanów GW.
więcej »

*-=SiRMaReC=-

Obywatel

23.09.2006, 16:20

http://www.gram.pl/news.asp?id=2579

i po problemie:) bravo dla CDP! I po co bylo nas trzymac w tej niepewnosci:)

[101]

*Gol Galad

Brygadzista

23.09.2006, 17:15

tylko pozostaje pytanie:
"Gdzie dodatkowa plytka FTW!?"

mój gramsajt

GW 4 EVER - Keltar everywhere

[102]

*Inuki

Przodownik

23.09.2006, 21:20

Ja mam takie pytanka:
1. Kiedy się wprowadza ten kod z Bonus Packa? Przed premierą "Nightfall", czy po? I który pierwszy?
2. Jeżeli po wprowadzeniu kodu dostanę te nowe bronie, a kiedyś będę chciał usunąć postać z konta i za jakiś czas zonowu ją stworzyć (np. Dervisha) to czy te bronie będą nadal dostępne dla nowej postaci, czy jest to tylko "jednorazowa" akcja?

Być może te pytania wydadzą się komuś śmieszne, ale jestem nowy w tym temacie i jeszcze wszystkiego nie rozumiem.

mój gramsajt

[103]

*Xanaroth

Robotnik

24.09.2006, 01:01

1. ? Pojęcia nie mam
2. W przypadku dodatku Factions, bonusowe bronie można przywołać za pomocą jakiejś komendy, chyba /preorder , ale nie jestem pewien

[104]

*Fang

Przodownik

24.09.2006, 01:48

1.Obojętne
2.Jest komenda /bonusitem

mój gramsajt

[105]

*Krejt

Delegat

25.09.2006, 09:39

> to jest odpowiedź na posta dodanego przez Inuki

> Ja mam takie pytanka:
> 1. Kiedy się wprowadza ten kod z Bonus Packa? Przed premierą "Nightfall", czy po? I który pierwszy?

Wszystko jedno, ale kod z bonus packa jest ważny tylko do końca grudnia. Jeśli wpiszesz go później, to nic nie zyskasz. Musisz też wpisać kod z Nightfalla do końca grudnia, bo inaczej stracisz bonusowe przedmioty.

> 2. Jeżeli po wprowadzeniu kodu dostanę te nowe bronie, a kiedyś będę chciał usunąć postać z
> konta i za jakiś czas zonowu ją stworzyć (np. Dervisha) to czy te bronie będą nadal dostępne
> dla nowej postaci, czy jest to tylko "jednorazowa" akcja?

Komendą /bonusitems przywołujesz do ekwipunku aktywnej postaci wszelkie bonusowe przedmioty, jakie masz dostępne na koncie. Możesz je zniszczyć i po ponownym wpisaniu pojawia się ponownie, ale nie możesz ich sprzedać, bo są 'customized'.

mój gramsajt

[106]

*Ziomal99

Robotnik

26.10.2006, 14:01

Nie wie ktos przypadkiem czy bedzie mozna zamowic jeszcze Edycje Kolekcjonerska Nightfall? ;>

[107]

*zoltriks

Robotnik

18.12.2006, 16:34

> to jest odpowiedź na posta dodanego przez Ziomal99

> Nie wie ktos przypadkiem czy bedzie mozna zamowic jeszcze Edycje Kolekcjonerska Nightfall?
> ;>

Właśnie mi się spodobało GW i najchętniej przygodę zaczął bym od Nightfall (a tak dokładnie to jej EK), przyłączam się więc do pytania. I mam prośbę: czy posiadacz EK Nightfall lub Factions mógłby dać zdjęcie z zawartością??

mój gramsajt

[108]

^
Copyright © 2005-2010 gram.pl|o nas|redakcja|reklama|kontakt