logo

Autor

Treść

CD Projekt

03.12.2008, 18:47

Firma CD Projekt informuje, że już w najbliższy piątek, na półki sklepowe w całym kraju trafi bogaty zestaw Total War: Ery Wielkich Wojen, wydany w ekskluzywnej serii Złota Kolekcja.
więcej »

*dark master

Przewodniczący

03.12.2008, 20:08

A Shogun i pierwszy medieval będą działać na GeForce'ach z serii 8 i 9? Bo ostatnio dosyć niemile się przekonałem, że nikt informacji o tym że na tych kartach nie ruszy nie umieścił na pudełku z 'ekstraklasyki gold' (jedynie na forum pomocy technicznej jest krótka wzmianka), szczęscie że miałem drugi, starszy, komputer.

mój gramsajt

[1]

*Sebat1

Przewodniczący

05.12.2008, 18:13

Bardzo piękny pakiecik , to wydanie jest niezwykle bogate. Wszystkie części serii Total War w jednym pudełku i do tego w tak korzystnej cenie , nic tylko kupować. Gdybym tylko miał wolne 130 złotych to nawet przez chwilę bym się nie wahał.

mój gramsajt

Uwielbiam FPS-y i RTS-y , a moje ideały gier to Quake oraz StarCraft. Uwielbiam Rock i Metal , a moje ideały zespołów to Metallica (rules) , Iron Maiden (rox) oraz Korn (i jeszcze parę innych).

[2]

*mikim

Przewodniczący

05.12.2008, 18:38

Gdybym był miłośnikiem gier strategicznych, pewnie kupiłbym ten zestaw, jako, że według mnie bardzo się opłaca :o.

mój gramsajt

[3]

*Zakrzysiunio

Delegat

05.12.2008, 19:13

Grr... Czemu w Grudniu wychodzi tyle fajnych gier/ reedycji, i większość z nich jest +16?! Tutaj cała seria Total war +16, Empire też +16 (empire aqrat ie w grudniu, ale też czasu zbyt wiele nie ma...), do tego jeszcze kilkanaście innych gier, które chętnie bym kupił- żeby tylko kasy była wystarczająca ilość...

Edycja wprost znakomita, w Rome i M2 miałem okazję grać osobiście, M1 i Shogunja tylko z recenzji i opowieści innych... 4 kultowe gry z dodatkami za 129zł (właściwie 99- jeszcze można wydać wpln-y) to znakomita oferta...

(treść posta zmodyfikowana przez autora o godzinie 19:15)

mój gramsajt

"Człowiek jest ponad porażki i klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać"- Ernest Hemingway, "Stary Człowiek i Morze"

[4]

*Kubala1515

Obywatel

06.12.2008, 21:22

Szkoda tylko, że już sobota i na półkach jak go nie było tak nie ma. Na gram.pl natomiast ciagle jest pre-order. Oj nieładnie CDP, nieładnie... a tak bardzo na to czekam.

mój gramsajt

[5]

*Vojtas

Przewodniczący

06.12.2008, 21:39

> to jest odpowiedź na posta dodanego przez dark master

> A Shogun i pierwszy medieval będą działać na GeForce'ach z serii 8 i 9?

Jak znam życie, to pewnie nic się nie zmieni. Medieval 1 jest niedorobiony, to programistyczny gniot. Ja po Win 98 nie byłem w stanie przeprowadzić ani jednego oblężenia zamku, ani nawet ukończyć bitewnego tutorialna - bo gra po prostu wylatywała do pulpitu. Odpuściłem sobie kampańję w momencie, gdy podczas przełomowej bitwy gra się zawiesiła.

mój gramsajt

Do ostatniego ładunku i ani kroku w tył ---> na moim GS-ie

[6]

*Opal_P

Przodownik

06.05.2009, 19:57

Podobno w zestawie jest muzyka z serii, interesuje mnie jak mocno reprezentowana jest muza z Shoguna i Romka :). Jak prezentuje się poradnik: zbiorczo po łebkach czy rozdzielnie na tytuły (w porównaniu z Romkiem z Platyny albo Rome ZE od LEMa)?

Dodam że u mnie Shogun chodzi na 9600gt i Viście sterowniki chyba z maja 2008. Są problemy ze sterowaniem podczas bitwy ale klikanie na minimapce "załatwia" sprawę :)

[7]

^
Copyright © 2005-2010 gram.pl|o nas|redakcja|reklama|kontakt