VaraQ 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 Witam ;)Zabawa polega na tym że:Pierwsza osoba pisze np. Wiesz,że mam Gta4??Druga osoba pisze np. Nie wiem itd...xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VaraQ 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 Ja zacznęWiesz, że Lech Kaczyński jest prezydentem?? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gumisiek2 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 Może jeszcze będzie temat "Jadłeś czy nie jadłeś?", "Czytałeś czy nie czytałeś?", "Kopałeś czy nie kopałeś?" itp.? Żeby nie było spamowania:Wiem.Wiesz, że ten temat jest według mnie głupi i bezsensowny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kraju 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2008 Dnia 31.07.2008 o 14:06, Gumiś2 napisał: Wiesz, że ten temat jest według mnie głupi i bezsensowny? Wiem i według mnie też.Wiesz że już nie będę tu więcej pisał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtex15 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2008 Dnia 31.07.2008 o 14:08, Kraju92 napisał: Wiesz że już nie będę tu więcej pisał? Wiem.Wiesz że lubie wafle czekoladowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PonuryZniwiarz1 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Dnia 09.09.2008 o 14:51, Wojtex15 napisał: > Wiesz że już nie będę tu więcej pisał? Wiem. Wiesz że lubie wafle czekoladowe? Wiemwiesz ze nie musiales robic tego tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacobek92 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Dnia 26.09.2008 o 09:51, PonuryŻniwiarz napisał: > > Wiesz że już nie będę tu więcej pisał? > Wiem. > > Wiesz że lubie wafle czekoladowe? > Wiem wiesz ze nie musiales robic tego tematu Nie wiem :PWiesz że mam FEAR ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuszbanach0 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Dnia 26.09.2008 o 13:11, Jacobek92 napisał: Nie wiem :P Wiesz że mam FEAR ? wiem. też mam.wiesz że WotLK wyjdzie tylko w wersji DVD?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacobek92 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Dnia 26.09.2008 o 13:15, mateuszbanach0 napisał: > Nie wiem :P > > Wiesz że mam FEAR ? wiem. też mam. wiesz że WotLK wyjdzie tylko w wersji DVD?? Nie wiem ;pWiesz że mam talent ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PonuryZniwiarz1 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Dnia 26.09.2008 o 13:59, Jacobek92 napisał: > > > Nie wiem :P > > > > Wiesz że mam FEAR ? > wiem. też mam. > > wiesz że WotLK wyjdzie tylko w wersji DVD?? > Nie wiem ;p Wiesz że mam talent ? Nie wiemWiesz ze twoj tata ma kochanke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacobek92 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Dnia 26.09.2008 o 14:03, PonuryŻniwiarz napisał: > > > > > Nie wiem :P > > > > > > Wiesz że mam FEAR ? > > wiem. też mam. > > > > wiesz że WotLK wyjdzie tylko w wersji DVD?? > > > > Nie wiem ;p > > Wiesz że mam talent ? Nie wiem Wiesz ze twoj tata ma kochanke Nie wiem :(Wiesz że mam GTA IV na PC "beta" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PonuryZniwiarz1 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Dnia 26.09.2008 o 14:32, Jacobek92 napisał: > > > > > > > Nie wiem :P > > > > > > > > Wiesz że mam FEAR ? > > > wiem. też mam. > > > > > > wiesz że WotLK wyjdzie tylko w wersji DVD?? > > > > > > > Nie wiem ;p > > > > Wiesz że mam talent ? > Nie wiem > > Wiesz ze twoj tata ma kochanke Nie wiem :( Wiesz że mam GTA IV na PC "beta" ? Nie wiemwiesz ze dzis w nocy w twoja chate rąbnie samolot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacobek92 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Dnia 26.09.2008 o 14:33, PonuryŻniwiarz napisał: > > > > > > > > > Nie wiem :P > > > > > > > > > > Wiesz że mam FEAR ? > > > > wiem. też mam. > > > > > > > > wiesz że WotLK wyjdzie tylko w wersji DVD?? > > > > > > > > > > Nie wiem ;p > > > > > > Wiesz że mam talent ? > > Nie wiem > > > > Wiesz ze twoj tata ma kochanke > > Nie wiem :( > > Wiesz że mam GTA IV na PC "beta" ? Nie wiem wiesz ze dzis w nocy w twoja chate rąbnie samolot? Nie wiem :pWiesz że nic Niewiesz :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PonuryZniwiarz1 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Dnia 26.09.2008 o 14:51, Jacobek92 napisał: > > > > > > > > > > > Nie wiem :P > > > > > > > > > > > > Wiesz że mam FEAR ? > > > > > wiem. też mam. > > > > > > > > > > wiesz że WotLK wyjdzie tylko w wersji DVD?? > > > > > > > > > > > > > Nie wiem ;p > > > > > > > > Wiesz że mam talent ? > > > Nie wiem > > > > > > Wiesz ze twoj tata ma kochanke > > > > Nie wiem :( > > > > Wiesz że mam GTA IV na PC "beta" ? > Nie wiem > > wiesz ze dzis w nocy w twoja chate rąbnie samolot? Nie wiem :p Wiesz że nic Niewiesz :p Nie wiem XDWiesz ze ja wiem ze ty wiesz ze ja wiem ze ty wiesz ze ja wiem ze ty teraz grasz w wow''a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fearlord 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 YYYY? Nie wiem? xDWiesz, że masz brudne majtki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raya2222 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Dnia 26.09.2008 o 17:40, PonuryŻniwiarz napisał: Wiesz ze ja wiem ze ty wiesz ze ja wiem ze ty wiesz ze ja wiem ze ty teraz grasz w wow''a Nie wiem o_OWiesz, że gram w Team Fortress 2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PonuryZniwiarz1 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Dnia 26.09.2008 o 17:52, Raya2222 napisał: > Wiesz ze ja wiem ze ty wiesz ze ja wiem ze ty wiesz ze ja wiem ze ty teraz grasz w wow''a Nie wiem o_O Wiesz, że gram w Team Fortress 2? Wiem :Pwiesz ze twoj tata jara fajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacobek92 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Dnia 26.09.2008 o 17:54, PonuryŻniwiarz napisał: > > > Wiesz ze ja wiem ze ty wiesz ze ja wiem ze ty wiesz ze ja wiem ze ty teraz grasz > w wow''a > > > Nie wiem o_O > > > Wiesz, że gram w Team Fortress 2? > Wiem :P wiesz ze twoj tata jara fajki Nie wiem ( on nie jara ) a wogóle co ty z tymi fajkami tyle pytań ;)Wiesz zę zadajesz duzo pytań o fajkach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PonuryZniwiarz1 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2008 Dnia 26.09.2008 o 20:26, Jacobek92 napisał: > > > > > Wiesz ze ja wiem ze ty wiesz ze ja wiem ze ty wiesz ze ja wiem ze ty teraz > grasz > > w wow''a > > > > > > Nie wiem o_O > > > > > > Wiesz, że gram w Team Fortress 2? > > > Wiem :P > > wiesz ze twoj tata jara fajki Nie wiem ( on nie jara ) a wogóle co ty z tymi fajkami tyle pytań ;) Wiesz zę zadajesz duzo pytań o fajkach ? wiemWiesz ze lubie zadawac pytania o fajkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacobek92 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 Dnia 26.09.2008 o 21:08, PonuryŻniwiarz napisał: > > > > > > > Wiesz ze ja wiem ze ty wiesz ze ja wiem ze ty wiesz ze ja wiem ze ty teraz > > > grasz > > > w wow''a > > > > > > > > > Nie wiem o_O > > > > > > > > > Wiesz, że gram w Team Fortress 2? > > > > > Wiem :P > > > > wiesz ze twoj tata jara fajki > > Nie wiem ( on nie jara ) a wogóle co ty z tymi fajkami tyle pytań ;) > > Wiesz zę zadajesz duzo pytań o fajkach ? > wiem Wiesz ze lubie zadawac pytania o fajkach Wiem :)Wiesz żę mam Nokie N95 8 Gb ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach