• 0
Zaloguj się, aby obserwować  
dark_darek

Gothic 3 - ktoś skopiował mój oryginał?

Pytanie

Witam
Mam pytanie do ekipy cd - projektu, zaznaczajac odrazu ze nie moim celem nie jest robienie antyreklamy waszej firmie.
Dostalem wczoraj wspanialego gothica 3 , wszystko pieknie chodzi i cacy ale :

1. Naklejka ktora sluzy za plabe byla sprytnie przcieta, prawdopodobnie nozykiem.

2. Plyty z muzyka i GRA mialy slady palcow oraz obydwie sa porysowane(gra sie instaluje i dziala normalnie).

Czy to jest normalne w przypadku edycji kolekcjonerskiej ? Kazdy tak ma ? Naprawde zakupilem u was wiele gier a ta byla pierwsza zamowiona przez net i mam miec odrazu niemile wspomnienia ? Naprawde przykro mi ze mnie to spotkalo bo zawsze uwazalem was za najlepszego dystrybutora.

Mimo tego pozdrawiam wszystkich.
DS.

31 odpowiedzi na to pytanie

• 0
Dnia 03.11.2006 o 12:10, Akashi napisał:

Ok Dostaliśmy twoje zgłoszenie. Proszę zajrzyj do skrzynki e-mail tam masz info, co robić z
tym dalej.

Pozdrawiam

Wiekie dzieki za bardzo sprawna odpowiedz. Zawsze wiedzialem ze na was mozna polegac.
pozdrawiam
D.S.

• 0
Dnia 03.11.2006 o 12:26, Selv napisał:

Nie jestem pewien, ale na paczce nie jest napisane, co jest w środku? Jesli nie jest, to firme
kurierką podejrzewałbym najmniej, powód? Wątpie aby ktoś ryzykował otworzenie n-liczby paczek
w poszukiwaniu gry która go interesuje. Wygląda na to, że oni mają informacje na temat tego
co jest i gdzie więc sugerowałbym magazyn :-)

Tak ale moga sie domyslec ze jak paczka idzie z cd - projekt i ze premiera gry gothic 3 jest tuz tuz, i maja skorumpowana osobe to moga sie pokusic na skopiowanie gry.
pozdrawiam

• 0

Ja miałem naklejke mówiącą o tym iż gwarantuje nietykalność naklejoną po stronie grzebietu xD

ale cóż... gra działa... odcisków palców nie zauważyłem... rejestracja się udała... a Multiplaya i tak nie ma
więc raczej nie będę zwracał

• 0

I dlatego najlepiej kupować w sklepie/samemu/, tam masz pewność, że nikt Ci gry nie tykał. A przesyłka często wychodzi drożej niż bilet do sklepu. A i przyjemność większa.
PS - ja mam komp obklejony tymi naklejkami gwarantującymi jakość, także jak mi się coś z kompem zpierniczy, to do CDP się udam::::)))))))))))

• 0

czy komus z was przy instalacji pojawil sie taki problem.... i czy da sie go rozwiazac?????
przy instalacji microsoft visual c++ 2005 redistributable pojawia sie blad error 1723 "wystapil problem z pakietem instalatora windows. niemozna uruchomic biblioteki DLL wymagane do dokonczenia tej instalacji odp plis

• 0

To, ze jestes obywatelem nie upowaznia Cie do pisania 5 takich samych postow w pieciu roznych tematach. Zapewniam Cie, ze wystarczy to napisac w watku glownym danej gry, a jak ktos Ci bedzie potrafil pomoc to pomoze. Do tego, milo by bylo jakbys napisal o jaki DOKLADNIE plik dll chodzi - no chyba,ze niegdzie tego nie ma napisanego...
Dalsza dyskusje prosze pisac tutaj -->> http://www.gram.pl/forum_post.asp?tid=14010

• 0
Dnia 03.11.2006 o 14:05, caramondl napisał:

I dlatego najlepiej kupować w sklepie/samemu/, tam masz pewność, że nikt Ci gry nie tykał.

Pewnosci nie masz NIGDZIE. Musialbys mec WLASNY sklep i patrzec sie na rece KAZDEGO i ZAWSZE, a jest to zadanie niezbyt wykonalne

A zeby nie byc goloslownym :) -->> http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,3716663.html

• 0
Dnia 03.11.2006 o 14:52, Piotrek K. napisał:

> I dlatego najlepiej kupować w sklepie/samemu/, tam masz pewność, że nikt Ci gry nie tykał.
Pewnosci nie masz NIGDZIE. Musialbys mec WLASNY sklep i patrzec sie na rece KAZDEGO i ZAWSZE,
a jest to zadanie niezbyt wykonalne

A zeby nie byc goloslownym :) -->> http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,3716663.html

To cała Polska jest, niestety... Ale na przykład w Empiku jestem niemal pweny uczciwości.

• 0
Dnia 03.11.2006 o 14:54, caramondl napisał:

To cała Polska jest, niestety... Ale na przykład w Empiku jestem niemal pweny uczciwości.

Sam napisałeś niemal, czyli stuprocentowej pewności nie masz. Bo tak naprawdę mieć jej nie można. Na każdym kroku można spotkać się ze złodziejstwem, a tym bardziej w poskim przemysłem komputerowym.
Mam nadzieję, że sytuacje jak ta przedstawiona w tym wątku, są jedynie marginesem. Sam nigdy nie miałem takich problemów, obojętnie gdzie kupowałem grę. I mam nadzieję, że mieć nie będę...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować