Zaloguj się, aby obserwować  
Gram.pl

Dragon Age II - Poradnik łotrzyka

22 postów w tym temacie

Spryt brałbym głównie do otwierania skrzyń. Jeśli można się obyć bez ich zawartości, to wolę dawać w zręczność. Nie zamierzałem iść w szampierza. Dlatego istotne jest czy w skrzyniach mogę się natknąć na coś, czego nie znajdę gdzie indziej lub tego nie zastąpię innym przedmiotem. W tego typu grach często biorę umiejętności potrzebne do otwierania skrzyń, gdyż można tam znaleźć wartościowe rzeczy. Jeśli mam trafiać tylko na drobniaki czy śmieci, to uważam, że jest to strata punktów.

Jest trochę wartościowych śmieci w skrzynkach, ale bez szału, generalnie najlepsze rzeczy to się zdobywa z zabitych bossów, jako nagrody w questach lub kupuje w danym akcie u konkretnego sklepikarza.

A build łotra na szampierza i zabójcę lub szampierza i cienia - imho najlepsze zestawienia dla tej klasy, można bezkarnie biegać po polu walki, nawet na nighcie ciężko takiego łotra trafić.

Spryt pozwala tez rozbrajać pułapki [na wyższych poziomach, jak ci drużyna wlezie w czasie walki w jakąś wredną pułapkę to można na raz zaliczyć masywnego zgona]

Łotr na zabójce i cienia [bo tak chyba chcesz grać] to taki łotr trochę do niczego, trzeba się non stop trzymać w ukryciu i walić tylko z skrytobójstwa w plery wrogów po czym znowu wiać i się ukrywać [znaczy fajny miks, ale tylko dla fanatyków takiej rozgrywki, powolnej i niebezpiecznej, bo jak ty się skradasz i kombinujesz to twoja ekipa zbiera baty =)]

Zaloguj się, aby obserwować