Gram.pl 3 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2011 Patryk Purczyński Ostatnimi czasy nastała moda na pytanie twórców gier o kolejną część serii, zanim jeszcze najnowsza odsłona zjawi się w sklepach. Nie inaczej jest w przypadku ekipy Naughty Dog i ich Uncharted. Przeczytaj cały tekst "Uncharted 4 prawdopodobne " na gram.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vegost 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2011 Uncharted 3 jak widziałem na E3 był boski, widziałem gameplaye i tez jest bosko. Polski Dubbing daje radę. Grafika ładna jak na konsole i do tego niezły OST. Żałuje, ze nie mam PS3... Chętnie się zamienię za xboxa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kodi24 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2011 Pepsi wlasciwie powiedzial wszystko co bylo do powiedzenia w temacie ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Almarcino 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Tak jest! Gier tego typu nam trzeba:)! W kinach nie moge sie doczekac dobrego filmu przygodowego to chociaz jest Uncharted na konsole. Do boju:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ifym 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Koleś mi zaraz przyniesie to sprawdzę trójkę, chociaż bez grania wiem że już czekam na czwórkę. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prince97 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Ja na razie czekam na U3 i mam nadzieję, że jutro już będę miał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fimbulvinter 1 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 Każdy Uncharted to jest jedna historia. Taki system pozwala robić nieskończenie wiele kontynuacji, które nie muszą być ze sobą mocno powiązane. Dzięki temu nie trzeba się bać, że kontynuowana fabuła będzie do niczego. Mam nadzieję, że ktoś zrozumie te moje wypociny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek_K 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2011 A ja tam licze na 4-ke juz na... PS4 :). Bylby to SWIETNY tytul startowy i bodziec dla ogromnej liczby osob by kupic nowa konsole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach