Zaloguj się, aby obserwować  
Gram.pl

Nowe wieści o Saints Row 4 już za trzy tygodnie? Deep Silver przygotowuje się na ważne ogłoszenie

10 postów w tym temacie

Nawet jeśli SR4 wydano by mniej więcej w terminie GTAV, to autorzy mogliby liczyć na sprzedaż gry na PC. Wielu fanów GTA to fani SR. A w związku z tym, że wiadomo, że póki co GTAV nie zmierza na blaszaki, mogą sobie trochę odbić ''straconej'' sprzedaży z konsol. Tak, czy inaczej czekam, bo SR3 (pomimo bycia słabszą grą niż jej poprzedniczka - SR2) przyciągnęła mnie na dłużej do ekranu niż GTAIV i EFLC razem wzięte.

Nie byłbym tego taki pewien czy wielu fanów GTA to fani SR,ja napewno nie jestem fanem tej drugiej gry.To dwie różnie gry,ale SR nie przypadło mi do gustu,szczególnie SR 3,które było śmieszne w paru momentach,ale też niestety monotonne,więc kolejna część raczej przypadnie do gustu tylko fanom SR.

> Nie byłbym tego taki pewien czy wielu fanów GTA to fani SR,ja napewno nie jestem fanem
> tej drugiej gry.To dwie różnie gry,ale SR nie przypadło mi do gustu,szczególnie SR 3,które
> było śmieszne w paru momentach,ale też niestety monotonne,więc kolejna część raczej przypadnie
> do gustu tylko fanom SR.

GTA też jest motonne. Od 1 części kradniesz auta i strzelasz. Ja tam się skusiłem na SR3 nie dawno i nie żałuje. Denerwuje tylko słaby lvl of details.

Każdy ma tam swoją ulubioną grę wiec ok,a czy coś jest monotonne to kwestia gustu.W GTA kradniesz i strzelasz bo w sumie na tym się ta seria opiera,a nie na spacerowaniu chodnikiem.Tam nie będziesz nawalał przechodniów z wielkiego dildo czy odrzutowca z laserami,bo od takich absurdów jest Saints Row :P.GTA lubię za dobrą fabułę i ciekawe postacie,a Saints Row..no za te kilka absurdów.

SR TT w kur... wielu starych fanow, wiec po ich prosbach mam nadzieje ze wroca do schematu takiego jak w SR 2. SR 2 miala w sam raz over the top i w sam raz dramy, w trzeciej czesci postawili wszystko na sex jokes ktore nie byly smieszne i fabula nie miala sensu. Mam nadzieje ze SR 4 bedzie bardziej jak 2

Dla mnie najważniejszą platformą jest PC i liczą się informacje dla mnie czy na to wyjdzie. Ale raczej wyjdzie sądząc po zeszłej odsłonie i dwójce :). Co do porównywania GTA I SR to powiem tak, obie gry są bardzo dobre choć moje serduszko bije bardziej w stronę GTA, i obie gry zamierzam kupić jak wyjdą i będą w rozsądnej cenie na blaszakach.

Mam nadzieję, że zapowiedzą w końcu Saints Row IV. Nie mogę się doczekać. W DLC "The Trouble With Clones" do Saints Row 3, jest misja, w której ma się super moce. Całą przechodziłem ciesząc się jak dziecko. Jeśli tak będzie wyglądało Saints Row 4, to grywalnością przebije nieśmiertelną trójkę! :)

Zaloguj się, aby obserwować