Zaloguj się, aby obserwować  
Gram.pl

Kazimierz Kaczor - wielki miłośnik gier komputerowych [wideo]

31 postów w tym temacie

Pamietam program Pana Kaczora o strategiach w telewizji polskiej jak byłem jeszcze dzieckiem - BARDZO FAJNIE ze Pan się nadal interesuje tymi tematami :) Super ze wypowiada się nadal w tym tematach bo zawsze interesujaco to przedstawia i ma fajne opinie!

Bardzo fajny pomysł, oby więcej takich materiałów no i dłuższe! Niestety Pan Kaczor ma rację, polski dubbing w większości przypadków brzmi jakby ludzi czytali z wiadrami na głowie kompletnie bez emocji. Niestety czasami o wiele lepiej jest sprowadzić oryginał czy kupić od kogoś kto przywiózł zza granicy taką grę, bo dubbing strasznie psuje wrażenia.

Super wywiad. Spodziewałem się, że będzie opowiadał tylko o gierkach jeszcze ze starych konsol jak na początku wywiadu, a tu proszę Mass Effecty i inne :D

Age of Wonders 3 - bohater drugiego planu - nie mogę się doczekać tej gry. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to pojutrze zagram na Pyrkonie, na stanowisku MSI :D

eh te czasy gdy się oglądało i słuchało go w telewizji.. pierwszy program o grach i w głowie będzie do końca moich dni wraz z drugim MO :) pozdro dla fanów tych 2 programów.

Szacun Panie Kazimierzu - Pamiętam pana pierwsze programy w TVP2 to był chyba program Joystick z jakim zaangażowaniem opowiadał Pan o grach takich jak Harpoon, Stronghold, czy Command and Conquer i podobnie jak Pan miałem to szczęście, że byłem świadkiem ewolucji komputerowej od ZX Spectrum. Commodore 64, Amiga 500 po dzisiejsze PC

> Darzę Pana Kaczora niesamowitą sympatią, szkoda, że ostatnio jakoś rzadziej pojawia się
> na ekranie.

Bo nieźle daje w gry hehe

Niesamowicie mi się podoba jakich słów używa Pan Kaczor:
- muzyka i efekty dźwiękowe WYSTARCZAJĄCE
- grafika - NIE POWALAJĄCA - WYSTARCZAJĄCA
- jak się w to gra? GRA SIĘ DOBRZE
- żeby GRA NIE BYŁA ZA DROGA

Jako materiał marketingowy to to wyszło nie za dobrze a tylko wystarczająco :)
Ale jestem przekonany, że Pan Kaczor mówił całkowicie szczerze i z serca, za co go cenię i w ogólnym rozrachunku pierwszy klip jest ok

> A to ciekawe :) nie wiedziałem że Pan Kaczor jest tak bardzo zapalonym i doświadczonym
> graczem, super wywiad !
Za mały jesteś aby o tym wiedzieć. Tyle ile włozył Pan Kaczor w rozwój i propagowanie gier w Polsce nikt nie zrobił i za to mu wielki szacunek sie należy.

Zaloguj się, aby obserwować